Välkommen till Byggbolaget Södermalm AB

Byggbolaget Södermalm AB är din mångsidiga byggare och trygga samarbetsparter. Vi har byggt upp företaget för att möta marknadens behov på bästa sätt. Hos oss är kommunikation alltid nära och enkel. Det är lätt att ta oss för en liten byggfirma, det är smickrande men inte helt rätt. Känslan är helt rätt, den arbetar vi konstant med att inte växa ur.

Vi är förknippade med hög kvalitet och professionalism och kända för att göra jobben färdiga i tid. Tack vare vår platta organisation kan vi utlova korta beslutsvägar och en unik flexibilitet.

Vi arbetar framåt i en hård och kall omgivning. “Det går inte” existerar inte i vår värld. Vi vill tro och agerar efter att allt är möjligt. Vi är ett ungt, friskt och seriöst företag som moderniserat sättet att verka inom den traditionella byggsektorn till en nivå branschen inte trodde var möjlig. Ett personligt byggföretag förknippade flexibilitet, hög kvalitet och professionalism!

Vill du veta hur vi gjort det?Gör som flera andra redan gjort, prova oss på Byggbolaget Södermalm eller bli en del av vår framgångssaga genom att ansöka om en tjänst hos oss.

Läs gärna mer i vår företagspresentation:

Byggbolagets Södermalm AB – Presentation